Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

22/06 Προτάσεις από Wimbledon


Καλημέρα φίλοι, εξαιρετική η χθεσινή μέρα καθώς πέρασαν και οι τέσσερις επιλογές και είχαμε μεγάλα κέρδη. Σήμερα θα ασχοληθώ με τρία παιχνίδια από άνδρες που θα αποτελέσουν τα βασικά μου πονταρίσματα και δύο από γυναίκες που αν και ελαφρώς εκπλήξεις υπάρχουν πολλές πιθανότητες επιβεβαίωσης.

Η πρώτη μου επιλογή είναι από τον αγώνα Stakhovsky - Ljubicic. Οι δύο ο παίκτες έχουν συναντηθεί τρεις φορές και ο Κροάτης έχει δύο νίκες. 
Η τελευταία τους συνάντηση ήταν τον Φεβρουάριο στο Ρότερνταμ (κλειστό) και ο Ljubicic επικράτησε με 2-0, 7-6,6-3. Ο Ljubo βρίσκεται σε καλή κατάσταση τελευταία και όσο είναι υγιής θα τον στηρίζουμε με τα πονταρίσματα μας. Απέναντι στον Cilic απέδειξε ότι εξακολουθεί να παίζει σε υψηλό επίπεδο και στο σημερινό αγώνα καλείται να υπερασπιστεί τον τίτλο του φαβορί. Όσον αφορά το Stakhovsky, ο Ουκρανός δε βρίσκεται σε καλή κατάσταση, ενώ φέτος έχει 1 νίκη στον πρώτο γύρο απέναντι στον Cox και δύο ήττες από Schuettler και Hernych. Θεωρώ ότι ο Ljubicic, στηριζόμενος για άλλη μια φορά στο εξαιρετικό του σέρβις θα πάρει εύκολα ή δύσκολα τη νίκη-πρόκριση και θα ποντάρω στο χάντικαπ υπέρ του.


Δεύτερη πρόταση είναι από το παιχνίδι Haase - Verdasco. Πρώτη συνάντηση των δύο παικτών. Ο Ολλανδός είναι αρκετά δυνατός στο χόρτο, καθώς διαθέτει εξαιρετικό σέρβις. Φέτος έπαιξε τέσσερις αγώνες και έχει ρεκόρ 2-2. Συγκεκριμένα απέκλεισε εύκολα με 3-0 τον Riba-Madrid στον πρώτο γύρο, ενώ σε προηγούμενα τουρνουά επικράτησε του Zverev και ηττήθηκε από Dolgopolov και Παγδατή. Όσον αφορά το Verdasco, παρότι χωματάς, δείχνει σε εξαιρετική κατάσταση τελευταία. Αξίζει να αναφέρω ότι όσοι τον ακολούθησαν από την αρχή της περιόδου έχασαν μεγάλο μέρος του κεφαλαίου τους, αλλά τον τελευταίο μήνα δείχνει ανεβασμένος και μας πληρώνει. Ο Ισπανός μετράει ρεκόρ 3-1 , απέκλεισε το Στέπανεκ με 3-2 στον πρώτο γύρο και έδειξε καλά στοιχεία. Θα επιμείνω και εδώ στο χάντικαπ, ενώ για τους περισσότερο επιφυλακτικούς, η απλή νίκη του πληρώνει 1.50.


Το τρίτο σημείο είναι από τον αγώνα Kubot-Karlovic. Οι δυο τους συναντήθηκαν το 2009, με τον Πολωνό να επικρατεί με 2-0 σε χωμάτινη όμως επιφάνεια. Αμφότεροι οι αντίπαλοι στηρίζονται στο εξαιρετικό τους σέρβις με ποσοστά που ξεπερνούν το 80% στους πόντους πρώτου σέρβις. Κατά τη γνώμη μου θα πάμε σε περισσότερα από 3 σετ και θα δούμε σίγουρα tie-break. Επίσης αν υπάρξει break στο serve του αντιπάλου, πιθανότατα θα καθορίσει και το νικητή του εκάστοτε σετ. Εξαιρετική ευκαιρία το over42.5 games.


Tέλος θα πάρω δύο μικροεκπλήξεις από το γυναικείο τουρνουά. Θα αγοράσω νίκες για Medina Garrigues και Johansson.


Συνοπτικά:
Ljubicic - Stakhovsky (+.1.5set)  1  1.94  
Verdasco - Haase (+1.5set)  1  1.87
Κubot - Karlovic over42.5games  1.81  
Medina Garrigues - Goerges  1  2.70  
Johansson - Watson  1  2.90  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου